Ciąża - dietetyk

Gabinet profesjonalnego dietetyka zaprasza do nawiązania współpracy, w ramach której oferuje kompleksowe wsparcie każdej z pań w zakresie żywienia. Specjalista zaprojektuje codzienny jadłospis, uwzględniając preferencje smakowe oraz zapotrzebowanie na wartości odżywcze i kalorie danej kobiety. Z pewnością zbilansowany jadłospis pomoże przyszłej mamie czuć się świetnie oraz zachować pełnię sił i energii.

Wsparcie dietetyczne również dla matek karmiących piersią

Po porodzie, kobieta także powinna zadbać o swoje odżywianie – zarówno z uwagi na konieczność zregenerowania swojego organizmu, jak i wobec potrzeb, wynikających z karmienia piersią. W tym okresie równie ważne jest nasycenie diety witaminami, dlatego dietetyk może okazać się pomocny. Chcąc przejść okres ciąży i karmienia piersią z pełnią energii oraz pewnością, że dziecko otrzymuje wymaganą podaż witamin, warto skorzystać z usług gabinetu dietetycznego, gwarantującego profesjonalne porady i wskazówki, poparte rzetelną wiedzą merytoryczną oraz doświadczeniem.

Przyjemność Jedzenia
Fraszki 29