Drukarnia w Poznaniu

Praktycznie każda firma musi dzisiaj korzystać z pomocy profesjonalnej drukarni, nie tylko do wykonywania wydruku różnych własnych materiałów potrzebnych do pracy, ale także i do przygotowywania naprawdę różnorodnych materiałów promocyjnych. Z pomocą drukarni powinniśmy bez problemu wykonać między innymi firmowe wizytówki czy ulotki promocyjne, ale także i wiele bardziej profesjonalnych rzeczy, chociażby kalendarze reklamowe, profesjonalne foldery ofertowe, okładki, nadruki na opakowania i wiele innych rzeczy. Ta drukarnia z Poznania na pewno sprosta wszystkim naszym oczekiwaniom, a i jednocześnie korzystanie z jej usług nie będzie bardzo kosztowne.

Szeroka gama opcji drukowania

Drukarnia istniejąca na rynku od 1989 roku posiada przede wszystkim bardzo nowoczesne urządzenia drukujące, przez co jest w stanie zrealizować nawet niezwykle skomplikowane zlecenia. Chociażby promocyjne foldery mogą zostać pięknie wzbogacone graficznie, a kalendarze firmowe posiada dobrze wykonane nadruki reklamowe wraz z ciekawą formą samego kalendarza, która na pewno spotka się z dużym zainteresowaniem.

Profesjonalne projektowanie grafik

Co bardzo ważne, drukarnia nie ogranicza swojej działalności tylko i wyłącznie do drukowania. Możemy tutaj zlecić bowiem wykonanie projektu graficznego i to w dwóch atrakcyjnych formach:

• wykonanie projektu według wytycznych – w tym wypadku projekty graficzne są wykonywane dokładnie według wytycznych przekazanych przez Klienta;
  • stworzenie projektu według unikalnego pomysłu – nie mając pomysłu na motywy graficzne zawsze można zlecić ich wykonanie specjalistom z drukarni, którzy posiadają głowy pełne pomysłów i potrafią stworzyć naprawdę ciekawe projekty.

Korzystanie z usług tej drukarni jest naprawdę bardzo wygodne, a oferowane usługi są profesjonalne i za przystępne pieniądze.

Produkty papierowe

• Kalendarze, segregatory, ulotki i wiele więcej.

Akcy Graf
Sadowa 10