Filmowanie ślubów

Filmowanie ślubów oraz wesel to nie tylko praca, ale również pasja kamerzystów pracujących dla Studia Orange. Dzięki profesjonalnemu podejściu oraz odpowiednim umiejętnościom zdobytą w ciągu wielu lat, otrzymać Państwo mogą solidnie wykonany film, składający się z wyselekcjonowanych materiałów, ukazujących najpiękniejsze chwile z tego wyjątkowego dla Państwa dnia. Dzień z Młodą Parą rozpoczyna się już podczas nagrywania przygotowań do ślubu, kończąc na oczepinach. W ciągu tego czasu nagrane mogą zostać takie momenty jak przygotowania, błogosławieństwo, ślub, składanie życzeń przez bliskich oraz wesele.

Udokumentowanie wspomnienia - pamiątka na lata dla Ciebie i Twoich bliskich

Pamiątka w postaci filmu z dnia ślubu to nie tylko wyjątkowe wspomnienie dla świeżo upieczonego małżeństwa ale także dla gości, który spędzili ten dzień razem z nimi. Studio Orange oferuje USB z nagranym filmem, którym mogą Państwo podzielić się ze wszystkimi bliskimi i jeszcze raz przeżyć z nimi te wspaniałe chwile. Skorzystaj z jednego z pakietów, które proponuje swoim klientom Studio Orange i dołącz do grona zadowolonych klientów tej firmy. Zadowolenie oraz satysfakcja z oferty gwarantowana.

Studio Orange

00-004 Warszawa