Jaką metodą modelować sylwetkę?

Zbliża się lato, a wraz z nim pokazywanie ciała, czasem nieidealnego. Jednak każda kobieta chce ciało idealne posiadać. Nic w tym złego, jednak nie warto robić tego za wszelką cenę. Część z kobiet wręcz katuje się ćwiczeniami, dietami, a efekt marny. Wszystko przez geny i jedyne, co może pomóc, to zabieg modelowania sylwetki. Jest ich sporo, jednak najskuteczniejszy jest LIPOMASSAG. Modelowaniem sylwetki z pomocą tej metody, zajmuje się poznański salon New Dent Clinic. Ta metoda pomaga w redukcji cellulitu, w modelowaniu sylwetki, w ujędrnianiu jej i pobudzaniu pracy kolagenu. Dzięki LIPOMASSAG ciało staje się coraz jędrniejsze i piękniejsze.

Modelowanie

Modelowanie sylwetki za pomocą techniki LIPOMASSAG odbywa się przez rolki, które w odpowiednich trybach masują ciało. Tryb ustawia kosmetolog, na podstawie tego, jaki cel chce osiągnąć klientka. Przed zabiegiem jest ona ubierana w specjalny kombinezon, który chroni ciało przed mechanicznym uszkodzeniem. Poślizg jest również lepszy w tym kombinezonie. Aby zauważyć lepsze efekty, należy powtarzać zabieg kilka razy, w odpowiednich odstępach czasu. Takie systematyczne powtarzanie zabiegu pomaga zmniejszyć wałki tłuszczu na udach, brzuchu czy pośladkach. To, który obszar wybierasz, zależy od Ciebie.

NewDent Clinic
os. Armii Krajowej 136