Jakie łóżko ortopedyczne jest najlepsze?

Łatwość obsługi to jedna z najważniejszych cech, jakie ma łóżko ortopedyczne. Dzięki temu komfortem będą cieszyć się nie tylko pacjenci, ale także ich opiekunowie, np. osoby bliskie, lekarze czy pielęgniarki. To niezwykle istotne – dzięki temu będą mogli pomagać swojemu pacjentowi bez obaw o własne problemy ze zdrowiem, np. bóle rąk czy kręgosłupa. Łóżka ortopedyczne muszą być wytrzymałe, stworzone w takich elementów, które będą łatwe w czyszczeniu, konserwacji. Cechy te doskonale spełniają łóżka znajdujące się w katalogu ArjoHuntleigh.

Łóżka ortopedyczne z odpowiednim materacem

Cechą charakteryzującą łóżka ArjoHuntleigh są takie materace, które zapewniają ochronę przed odleżynami. Poza tym łóżko ortopedyczne tego typu posiada także zaawansowany system chroniący przed upadkami. Dzięki temu nie trzeba się obawiać, że pacjent wyjdzie sam z łóżka, a my nie będziemy o tym wiedzieć. Odpowiedni system wizualny, a także podświetlenie nocne pod łóżkiem to gwarancja niezawodności i bezpieczeństwa. ArjoHuntleigh to bezpieczeństwo zarówno dla pacjentów, jak i dla ich opiekunów. Nowoczesne łóżka cechuje staranność wykończenia oraz unikalny design, który też stanowi ważną cechę sprzętu medycznego.

Dodatkowe funkcje i wskaźniki

Wszystkie łóżka ortopedyczne ArjoHuntleigh to nie tylko systemy alarmowe informujące o tym, że pacjent wyszedł z łóżka czy systemy zabezpieczające przed upadkiem. To także zainstalowane, nowoczesne, zaawansowane technologicznie funkcje i wskaźniki, takie jak wskaźnik kąta nachylenia oraz funkcja wagi. Dzięki nim nowoczesne łóżko doskonale sprawdzi się w domach klientów indywidualnych, zapewniając wszystkie informacje konieczne do tego, by móc zapewnić swoim pacjentom najlepszą opiekę oraz wsparcie medyczne na wysokim poziomie. Warto również wiedzieć o tym, że łóżka ortopedyczne ArjoHuntleigh posiadają certyfikat zgodności UL – a to oznacza, że są wytrzymałe i stabilne. Spełniają standardy IEC w tym zakresie. Nowoczesna estetyka oraz wszechstronna funkcjonalność to gwarancja zadowolenia każdego kupującego te produkty.

PHU Anmar Sp. z o.o. Sp. K.
Strefowa 22
43-100 Tychy