MASI – piękno i uroda w zasięgu ręki

W czym lśniące włosy, zdrowa cera czy elegancki makijaż mogą pomóc? Otóż w wielu sytuacjach. I w zasadzie nie chodzi tutaj o to, że skoro jesteśmy ładni, to ludzie traktują nas lepiej, ale o to, że to my czując się naprawdę dobrze we własnym ciele, wysyłamy pozytywne sygnały do świata. Podkreślone oczy i usta dają nam moc, która jest po prostu pewność siebie. Jeżeli znamy swoją wartość, potrafimy pewnym krokiem iść przez życie i nie boimy się sięgać po marzenia.

MASI to ekskluzywny salon piękności. Znajduje się on w Szczecinie. Tworzy go zespół ekspertów. Dr Mariusz Domagalski jest lekarzem medycyny estetycznej. Jego konikiem jest implantacja nici liftingujących PDO. Potrafi rewelacyjnie modelować kształt ust i wypełniać je. Jego podejście do pacjentów sprawia, że cieszy się on ogromną sympatią. Znany jest nie tylko na terenie Pomorza Zachodniego, ale również Niemiec i Skandynawii. Paulina Mądrzak to stylistka fryzur damskich. Jest także certyfikowanym Ekspertem Koloryzacji, a także uczestniczką międzynarodowego projektu strzyżeń i stylizacji H3 oraz uznanych szkoleń. Pielęgnacja włosów nie ma przed nią żadnych tajemnic. Dominika Bilewicz to specjalistka w makijażu permanentnym, przedłużaniu oraz zagęszczaniu rzęs i włosów. Należy do niewielkiego grona osób na rynku, które do przedłużania włosów wykorzystują wyłącznie włosy dziewicze.

Więcej na temat oferty salonu – zabiegów z zakresu medycyny estetycznej, kosmetyki i fryzjerstwa znajdziesz na http://masi.com.pl/.

MASI dr Mariusz Domagalski
Wielka Odrzańska 30