Najlepsze laboratorium dentystyczne w Wielkopolsce

Technident to placówka z wieloletnim doświadczeniem, której zespół zajmuje się tworzeniem wysokiej jakości protez zębowych. Kompletne uzębienie nie tylko podnosi samoocenę każdego człowieka - przede wszystkim pomaga w codziennym funkcjonowaniu. Osoby, które posiadają liczne braki w uzębieniu bardzo często mają problem z wyraźnym mówieniem, a nawet z przeżuwaniem pokarmów. Protezy dentystyczne ułatwią wykonywanie tych czynności, a przede wszystkim dodadzą pewności siebie.

Co wyróżnia Technident?

Szeregi tego poznańskiego przedsiębiorstwa zasilają wykwalifikowani w dziedzinie protetyki specjaliści, którzy swoje doświadczenie zdobywali w laboratoriach na całym świecie. Firma, korzystając z zaawansowanych technologicznie urządzeń, tworzy najwyższej jakości protezy, które zapewnią piękny uśmiech każdemu, kto zdecyduje się na takie rozwiązanie. Największym atutem tworzonych protez jest niezwykła trwałość, która pozwoli na użytkowanie protezy przez długie lata. Ponadto, przedsiębiorstwo zapewnia kilkuletnią gwarancję, podczas której każdy klient ma możliwość korzystania z darmowych świadczeń.

Rodzaje protez dentystycznych

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, Technident przygotował trzy rodzaje protez:

• protezy akrylowe

• protezy acetalowe

• protezy szkieletowe

Każdy z tych produktów charakteryzuje się innymi właściwościami, dlatego przy ostatecznym wyborze należy skonsultować się z doświadczonym protetykiem. Ten, z pewnością dobierze protezę, która w pełni sprosta indywidualnym potrzebom i oczekiwaniom pacjenta. Świadczone przez Technident usługi są solidne, co potwierdzają liczne opinie zadowolonych klientów. Kompleksowe informacje na ich temat znajdują się na stronie internetowej http://www.protezy-poznan.com.pl/uslugi-protetyczne/laboratorium-dentystyczne.

Techni-Dent Piotr Richter

Poznań