Nowoczesne rozwiązania dla ekologicznych myjni

Ekologia jest dzisiaj bardzo ważna dla człowieka. Jeszcze jakiś czas temu była to po prostu moda, ale dzisiaj coraz więcej osób w pełni świadomie stosuje się do ekologicznych zasad życia, a także stara się korzystać z produktów czy usług, które także gwarantują większe bezpieczeństwo dla środowiska. Z tego powodu prowadząc chociażby myjnię samochodową warto zainteresować się rozwiązaniami, które uczynią naszą firmę dużo bardziej zieloną. Standardowo mycie pojazdów odbywa się bowiem z wykorzystaniem silnych środków chemicznych. Z jednej strony są one groźne dla środowiska, a z drugiej mogą być niebezpieczne nawet dla samego lakieru samochodowego. Nowoczesna ecomyjnia wykorzystuje jednak mocą drzemiącą w gorącej parze wodnej pod wysokim ciśnieniem.

Skuteczne i ekologiczne czyszczenie powierzchni

Sama para wodna jest w pełni bezpieczna dla środowiska, ale co ważne, czyszcząc z jej pomocą chociażby karoserię można uzyskać lepsze efekty niż przy zwykłych środkach chemicznych i wodzie pod dużym ciśnieniem. Para wodna skutecznie rozpuszcza nawet bardzo stary brud dzięki swojej wysokiej temperaturze. Ciśnienie pary wypłukuje później wszystkie rozpuszczone zanieczyszczenia. Mycie to jest bezpieczne dla każdego samochodu, a do tego z powodzeniem można w ten sposób czyścić również wnętrze pojazdów. Tutaj bez problemu zamówimy taki właśnie sprzęt, a firma oferuje między innymi:

• przystępne ceny myjek parowych;

• nowoczesne i bardzo wydajne urządzenia;

• profesjonalne wsparcie techniczne;

• pomoc w otwarciu własnej myjni parowej.

Postaw na ofertę profesjonalistów

Steamart to prawdziwi profesjonaliści na rynku, którzy od wielu lat zajmują się sprzedażą parowych myjni cieszą się bardzo dużym zaufaniem na rynku. Tutaj możemy mieć pewność, że zakupiony przez nas sprzęt spełni po prostu wszystkie oczekiwania.

SteamArt Sp. z o.o.
Niepodległości 35