Oświetlenie wnętrz

W szerokim asortymencie sprzedażowym hurtowni Tomix, każda osoba może znaleźć wysokiej jakości oświetlenie wnętrz. Każdy dom/mieszkanie/biuro zmieni swój charakter, dzięki zamocowaniu lub umieszczeniu niepowtarzalnego oświetlenia.

Dzięki bogatej ofercie sprzedażowej hurtowni ze Szczecina każdy ma szansę na dopasowanie lamp do wystroju:

• pokoju,
  • kuchni,
  • salonu,
  • przedpokoju,
  • sypialni.

Tomix dystrybuuje produkty takich marek, jak:

• ABB,
  • Aquaform,
  • Astro Lighting,
  • Azzardo,
  • Chors,
  • Cleoni,
  • Dalen,
  • Eglo,
  • Globo,
  • Glovena
  • i wiele innych.

Hurtownia ma ogromne zaplecze magazynowe lamp stojących, lamp ściennych oraz lamp sufitowych. Wszystkie artykuły wyróżniają się na tle innych e-sklepów łącząc ze sobą zarówno nowoczesny design oraz elegancki wygląd z klasycznym zastosowaniem solidnych materiałów.

Lampy od Tomix szczególnie cieszą się dużym zainteresowaniem pośród osób ceniących sobie klasę, wysokogatunkowe materiały użyte do produkcji i niezawodność. Wejdź już dziś na witrynę internetową— https://www.tomix.pl/, gdzie znajdziesz nie tylko oryginalny towar, ale również poznasz najnowsze trendy panujące na rynku oświetlenia. Aby zamówienie dotarło do Ciebie, należy zarejestrować się w sklepie internetowym i podać swoje dane wysyłkowe.

Firma zapewnia o solidnym zabezpieczeniu towaru przed stłuczeniem w czasie transportu oraz szybkiej realizacji. To co wyróżnia szczecińską firmę na tle innych, to indywidualne podejście do potrzeb każdego klienta, dlatego na każdym etapie dokonywania zakupów Tomix służy pomocą w zakresie doboru idealnego oświetlenia wewnętrznego. W razie pytań o towar skontaktuj się z Działem Obsługi klienta drogą emailową lub telefoniczną.

Tomix Sp. z o.o. Sp.k.
Twardowskiego 18