Pasat Charter - Rejs nie z tej ziemi

Profesjonalne czartery jachtów na Kubę

Wakacje bardzo często poza malowniczym krajobrazem, błękitną wodą, drinkami z palemką i piaszczystymi plażami kojarzą się również z całą masą turystów i ogólnym tłokiem w sezonie letnim. Chcą uniknąć takich miejsc, warto za swój cel obrać bardziej dziewicze akweny. Pasat Charter to firma z wieloletnim doświadczeniem i pozytywnymi opiniami dotychczasowych klientów, która oferuje m.in. czarter jachtu na Kubę. To doskonałe miejsce dla miłośników prawdziwej natury, nieskażonej niczym przyrody, a także dla fanów niezapomnianych emocji oraz doskonałej zabawy w rytmach rumby i salsy.

Należy pamiętać, że państwo to nie jest skomercjalizowane, a poza hotelowymi enklawami panuje tam w dalszym ciągu ustrój socjalistyczny. Oznacza to, że w większości miejsc infrastruktura jest rozwinięta w bardzo niewielkim stopniu, bądź wcale, a i produktów w sklepach nie ma pod dostatkiem jak w wielu innych turystycznych miejscach. Być może są to ostatnie lata przed nieuchronnie nadchodzącymi zmianami, podczas których Kuba posiada jeszcze swój stary urok. Dlatego wychodząc naprzeciw oczekiwaniom miłośników takich miejsc, przedsiębiorstwo przygotowało katamarany i jednokadłubowce w niezwykle atrakcyjnych cenach.

Kompleksowa oferta wraz z aktualnym cennikiem, charakterystyką statków oraz dostępnymi terminami znajduje się na stronie internetowej.

Pasat Charter

• Czartery jachtów