Pomoc prawna

Osoba, którą interesuje profesjonalna pomoc adwokata w sprawach karnych, sprawach z zakresu prawa karnego skarbowego czy w sprawach z zakresu prawa gospodarczego, może zwrócić się do Kancelarii Bartosiak & Wspólnicy. Adwokaci zajmują się ponadto problematyką prawa rodzinnego, prawa spadkowego, prawa pracy, prawa administracyjnego. Klientami Kancelarii są zarówno osoby fizyczne, jak i podmioty prawa gospodarczego. Warto podkreślić, że Kancelaria proponuje konsultacje i porady prawne, zajmuje się również prowadzeniem spraw przed wszystkimi urzędami oraz sądami. Adwokaci podejmują się redagowania umów, przygotowywania pism procesowych oraz pisania regulaminów. Klient może także liczyć na weryfikację wspomnianych dokumentów pod względami formalnymi.

Prawo administracyjne – porady i konsultacje

Wypada podkreślić, że Bartosiak & Wspólnicy to kancelaria, która stawia na dbałość o oczekiwania i potrzeby klienta. Na wstępie każdy klient otrzymuje informacje na temat tego, jak współpraca z adwokatem będzie wyglądać. Warto podkreślić, że następnie klient jest na bieżąco informowany o przebiegu sprawy. Co ważne, oferta Kancelarii uwzględnia udzielanie porad prawnych w języku angielskim, języku francuskim, a także języku włoskim. Prawnicy działają w zgodzie z zasady etyki zawodowej.

Kancelaria Adwokacka Bartosiak & Wspólnicy
Aleja Solidarności 119/125