Poznań z lotu ptaka

Proponujemy Ci skoki w tandemie w Poznaniu. Niewiele Ci to mówi? Skoki w tandemie to skoki dla dwóch osób razem. Dzięki temu możesz czuć się bezpiecznie w towarzystwie doświadczonego i wykwalifikowanego instruktora. Jest to bezpiecznie rozwiązania dla osób, które chcą przemóc się i pokonać swoje słabe strony, ale również dla pasjonatów sportów ekstremalnych oraz poszukiwaczy nowych przygód i wrażeń. Skoki na terenie Poznania odbywają się terenie lotniska Bednary. Chcesz wiedzieć więcej? Szkoła spadochronowa SKYLIVE działa w ramach Wielkopolskiego Stowarzyszenia Lotniczego. Jest to certyfikowany ośrodek, który gwarantuje Ci moc atrakcji i wrażeń. Istnieje on już 16 lat, co daje mu status jednego z pierwszych ośrodków związanych z lotnictwem w Polsce. Działalność tej szkoły obejmuje takie atrakcje jak: pokazy spadochronowe, imprezy dla firm ze skokami, szkolenia spadochronowe, szkolenia w tunelu aerodynamiczne, a także skoki w tandemie. Priorytetem jest Twoja satysfakcja i pozytywne nastawienie do skoku. W trosce o Ciebie i Twoje samopoczucie dostaniesz gwarancji miłej atmosfery, świetnej zabawy i bezpieczeństwa. Nie musisz się niczym przejmować - instruktorzy są ekspertami w tej dziedzinie oraz mają za sobą tysiące skoków. Zostaniesz dokładnie poinformowany jak należy się zachowywać i jak będzie przebiegał Twój skok. Takich widoków nie spotkasz nigdzie indziej. Poczuj przypływ adrenaliny, zawrotną prędkość i wolność. Zobacz chmury płynące pod twoimi nogami, obserwuj stolicę wielkopolski inaczej niż wszyscy. Dorosłe życie wiążę się z masą obowiązków, wymagającą pracą oraz twardym stąpaniem po ziemi. My proponujemy Ci chwilę zapomnienia, czas spędzony z głową w chmurach oraz miękkie lądowanie. Wszystko co musisz zrobić to dokonanie rezerwacji w Strefie Skoków, w tym wypadku reszta obowiązków należy do nas.

Strefa Skoków Amadeusz Barta