Rent a car - ViaRent

Łódzka wypożyczalnia samochodów ViaRent posiada wiele interesujących propozycji dla klientów indywidualnych i firm. Jest to firma, która działa na rynku bardzo prężnie, dbając o to by flota nie miała więcej niż 2 lata. Dzięki temu każdy wynajmujący auto ma zagwarantowany wysoki komfort użytkowania.

ViaRent oferuje wynajem krótkoterminowy, który wybierany jest przez osoby potrzebujące skorzystać z samochodu przez kilka dni. Z kolei z długoterminowej opcji najchętniej korzystają przedsiębiorcy. Zyskują oni wówczas wiele dodatkowych korzyści tj. bieżący serwis auta, wymiana ogumienia czy wykonywanie bieżących opłat za pojazd. Ponadto wypożyczalnia przygotowała dla nich bardzo atrakcyjne ceny, które sprawiają, że często jest to dla właścicieli firm lepsze rozwiązanie niż zakup nowego samochodu czy leasing.

ViaRent obsługuje lotniska w Łodzi i w Warszawie. Każdy podróżujący może skorzystać z możliwości podstawienia auta pod wybrane z nich lub pozostawienie go na parkingu po dojeździe na miejsce.

ViaRent
Wedmanowej 6A