Transport do Niemiec

Wśród osób mieszkających w województwie lubuskim bardzo popularne są wyjazdy za granicę w celach zarobkowych. BEL-BUS oferuje im niedrogie przewozy Polska – Niemcy w wygodnych i odpowiednio wyposażonych busach. Korzystają z nich bardzo chętnie także odwiedzający mieszkającą na Zachodzie rodzinę czy po prostu turyści. Przystępne ceny w połączeniu z doświadczeniem firmy sprawiają, że grono klientów regularnie się rozszerza, poprzez polecanie usług kolejnym osobom.

Bezpieczne wyjazdy do Niemiec z BEL-BUS

BEL-BUS kładzie duży nacisk na wygodę i dogodne opłaty za swoje usługi. Jednak przede wszystkim firmie zależy na bezpieczeństwie podróżujących. Dlatego wykorzystywane przez nią busy pochodzą wyłącznie od renomowanych marek, a ich stan techniczny podlega odpowiednim kontrolom. Dodatkowo BEL-BUS wybiera na kierowców wyłącznie osoby znające trasy, po których się poruszają i posiadających doświadczenie w przewozie osób.

Transport paczek na terenie Niemiec

Firma dowozi pasażerów oraz przesyłki. Możesz więc spakować wybrane przez siebie rzeczy i przekazać je BEL-BUS, który dostarczy je pod wybrany przez Ciebie adres. Jest to opcja dużo tańsza od wygórowanych cen proponowanych przez niektóre firmy kurierskie.

BEL-BUS dowozi do Niemiec pojedynczych klientów, a także rodziny i grupy pracowników. Wszystkie szczegóły możesz ustalić bezpośrednio z przewoźnikiem, dzwoniąc na numer firmy. Jest ona otwarta na potrzeby każdego podróżującego i stara się mu zawsze stworzyć optymalne warunki na całej trasie.

BEL - BUS Przewóz Osób

66-440 Skwierzyna