USG Doppler w Rehmedicon

Przychodnia Rehmedicon działa od 2007 roku. Przez ten czas pomogła wielu osobom zmagającym się z różnymi problemami zdrowotnymi i dolegliwościami. W ofercie kliniki znajdziesz: Orthokine, mikrozabiegi ortopedyczne, falę uderzeniową, fizykoterapię, konsultacje lekarskie diagnostykę USG, USG jamy brzusznej, piersi, tarczycy i Dopplera. W przychodni działa ortopeda, neurolog i kardiolog.

USG Doppler – bezinwazyjne i bezpieczne badanie

Jeżeli chcesz wykonać USG Doppler w Warszawie, zrób to w Rehmedicon. Badanie te ma za zadanie określić wydolność żył oraz tętnic. Polega ono na wykorzystaniu zjawiska odbicia dźwiękowego. Jest to badanie nieinwazyjne i w pełni bezpieczne. Z pomocą USG Doppler, które wykonasz w Warszawie na Bielanach, możliwe jest wykrycie nowotworów. Dzięki niemu można również wykryć takie schorzenia jak: zakrzepica, miażdżyca, choroby naczyń krwionośnych. Wczesne wykrycie wszelkich zmian to zawsze dużo większa szansa na zapobiegnięcie np. zawałowi serca, zatorowi płuc, udaru mózgu. Komu poleca się wykonanie USG Doppler? Osobom z nadwagą, gdyż to one są najbardziej narażone na zakrzepicę oraz niewydolność tętniczą. Warto też zdecydować się na USG w przypadku podejrzeń o pojawienie się nieprawidłowości w układzie krwionośnym. USG Doppler wykonywane w Warszawie na Bielanach może nawet pomóc w określeniu przyczyny bezpłodności u mężczyzn. Czy są jakieś przeciwwskazania? Przede wszystkim należy lekarzowi przedstawić historię choroby i uczciwie odpowiadać na zadane pytania, aby mieć pewność, że badanie te nie narobi więcej szkód.

Daj sobie szansę na ratunek

Masz obawy o swoje zdrowie? Chciałbyś poddać się takiemu badaniu? W takim razie skontaktuj się z przychodnią i umów na wizytę. Wynik uzyskasz zaraz po badaniu. A zatem szybko dowiesz się czy coś Ci dolega. Pamiętaj, że im szybciej zaczniesz działać, gdy tylko poczujesz, że z Twoim zdrowiem nie jest dobrze, tym większa szansa na skuteczną pomoc.

Odwiedź stronę przychodni https://rehmedicon.com/oferta/usg-doppler.

Rehmedicon
Lisowska 23