Uzależnienie od alkoholu

Zgubny nałóg przysparza wielu trudności zarówno osobie uzależnionej jak i bliskim. W przypadku każdego uzależnienia terapia uwalniająca od problemu jest doskonałym rozwiązaniem. Jeśli znasz osobę uzależnioną od alkoholu, która zniszczyła sobie życie z powodu częstego spożywania produktów alkoholowych, skontaktuj się z naszą kadrą pracowników. Jako doświadczony ośrodek dla alkoholików działamy od wielu lat oferując pacjentom profesjonalną terapię oraz leczenie w najlepszych warunkach. Jeżeli znasz osobę, która wymaga pomocy i terapii ale do tej pory zwlekałeś z tą decyzją, skorzystaj z oferty Kliniki Uzależnień Oaza Medica. Jako profesjonalny ośrodek leczenia uzależnień zajmujemy się każdą osobą uzależnioną. Martwisz się swoim życiem i życiem osoby uzależnionej? Pamiętaj, że alkoholizm jest chorobą całej rodziny, ponieważ uzależnieniem dotknięci są wszyscy członkowie rodziny. Rozbudowując swoje kłamstwa, osoba uzależniona wierzy w to, co robi i mówi, dlatego oszukuje całą rodzinę. Wypijany alkohol szkodzi zdrowiu oraz niszczeniu wartości rodzinnych. W ośrodku dla alkoholików każdy, kto poddaje się terapii musi zmagać się z rzeczywistością w stanie trzeźwym. Pod adresem https://klinika.osrodek-oaza.pl/dlaczego-alkoholik-klamie/ znajduje się gama informacji o tym dlaczego osoba dotknięta chorobą alkoholową okłamuje siebie i bliskich.

Klinika Oaza

• Klinika nasza zajmuje się leczeniem uzależnień od alkoholu, narkotyków, komputera, hazardu, seksoholizmu czy detoksu.

Klinika Oaza
Ługowiska 1