Worki do pakowania próżniowego

Oferowane przez firmę Moderno Mundo Sp. z o.o. worki do pakowania próżniowego, stanowią najlepszy sposób na szybkie, sprawne i bezpieczne zapakowanie artykułów spożywczych oraz produktów z wielu innych branż, takich jak zabawki, artykuły biurowe, narzędzia czy chemia gospodarcza. Wszędzie tam, worki foliowe, pozwalają na liczne korzyści, zaczynając od zapewnienia maksymalnej świeżości produktów, poprzez ich zabezpieczenie w transporcie, kończąc na oszczędności znacznej ilości miejsca, jaką zapewnia pakowanie próżniowe. Dzięki temu, sprzedawcy i dystrybutorzy mogą optymalizować koszty transportu i przechowywania swoich produktów, jednocześnie zapewniając im maksymalną świeżość i doskonałą ochronę. Solidne wykonanie woreczków foliowych do pakowania próżniowego, dzięki zastosowaniu folii PA/PE o określonej grubości, pozwala na transport i składowanie w magazynach w sposób bezpieczny i zgodny z wszelkimi normami. Pakowanie próżniowe zapewnia maksymalną świeżość i sterylność produktów, dzięki czemu klienci mają pełną gwarancję, że produkt spełnia wszelkie wymagania w zakresie świeżości i czystości.

Sklep internetowy uruchomiony przez firmę Moderno Mundo Sp. z o.o., dostępny pod adresem http://doypack-sklep.pl/pl/c/WORKI-PLASKIE/14, oferuje swoim klientom szeroki wybór woreczków próżniowych o różnych wymiarach i objętości. Worki płaskie, stworzone z myślą o przechowywaniu artykułów spożywczych, przeznaczone są do pakowaczek komorowych i posiadają wszelkie niezbędne atesty oraz zezwolenia, dopuszczające produkty do kontaktu z żywnością. Worki sprzedawane są w wygodnych opakowaniach po 100 sztuk.

Moderno Mundo sp. z o.o.
Firmowa 10