Wyjątkowo z kwiaciarnią Motyli-Raj

Harmonia, estetyka, czar. To właśnie proponuje Państwu kwiaciarnia Motyli-Raj. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów kwiaciarnia proponuje szeroki zakres świadczonych usług, dostosowując się do odbiorcy oraz realizuje zamówienie w taki sposób, aby klient czuł się w pełni usatysfakcjonowany, odbierając zlecenie z uśmiechem na twarzy bądź wywołując zaskoczenie i radość osoby obdarowanej. Motyli Raj zapewnia dostarczenie przesyłki na terenie całego Krakowa i okolic pod dokładnie wskazany przez Państwa adres. Jest możliwa również realizacja zlecenia na wyjątkowe życzenia klientów po uprzednim telefonicznym bądź mailowym kontakcie w celu ustalenia wszystkich szczegółów. Jeżeli Państwa wolą jest powiększenie bukietu o dodatkowy upominek to na stronie internetowej kwiaciarni mogą Państwo zapoznać się z asortymentem oferowanych prezentów w postaci pralin czy czekoladek bądź misiów. Kwiaciarnia Motyli Raj reprezentuje wysoki poziom usług, co potwierdza rosnące zainteresowanie świadczonymi usługami oraz powiększająca się baza klientów, którzy chętnie powtórnie korzystają z usług florystycznych dostępnych przez witrynę internetową czy punkt stacjonarny zlokalizowany przy ulicy Łużyckiej 55 w Krakowie.

Motyli Raj
Łużycka 55