Zarządzanie nieruchomościami świadczone przez wykwalifikowanych specjalistów

Prężenie działająca w branży technicznej obsługi nieruchomości, posiadające imponujące doświadczenie w branży facility management, firma Hager.pl, oferuje profesjonalne zarządzanie nieruchomościami. Wskazana firma swoje bogate doświadczenie zdobywa od wielu lat, oferując profesjonalne usługi, pozwalające na właściwe funkcjonowanie nieruchomości. Przedsiębiorstwu zaufała już szeroka rzesza klientów, szczególnie wspólnot mieszkaniowych, które doceniają kompleksowość oferowanych usług, profesjonalizm, fachową wiedzę pracowników zatrudnionych w firmie oraz atrakcyjne, konkurencyjne na rynku ceny.

Ciesząca się uznaniem, solidna firma Hager.pl to lider w zakresie kompleksowego zarządzania nieruchomościami mieszkaniowymi i nie tylko.

Każda wspólnota mieszkaniowa boryka się z podobnymi problemami i wyzwaniami w zakresie prawidłowego funkcjonowania obiektu od strony technicznej. Działania takie polegają między innymi na:

• utrzymywaniu we właściwym stanie wszystkich instalacji znajdujących się w zarządzanych obiektach (na przykład elektrycznej, hydraulicznej, gazowej itp.),

• dbaniu o sprawne i bezawaryjne działanie urządzeń i elementów wyposażenia znajdujących się w budynku, które są wykorzystywane przez ogół mieszkańców, czy też użytkowników (jak na przykład okna, drzwi, schody, balustrady, szyby).

Brak podstawowej wiedzy z zakresu zarządzania nieruchomościami, dotyczącej zarówno kompleksowej wiedzy na temat instalacji, jak i obowiązujących przepisach prawa, regulujących funkcjonowanie obiektów budowlanych, spełniających konkretną funkcję, zdecydowanie utrudnia efektywne zarządzanie nieruchomością. Pomoc fachowców zdecydowanie skraca czas reakcji w przypadkach wystąpienia nagłych awarii, które uniemożliwiają korzystanie na przykład z mediów.

Hagler Services Sp. z o.o.
Bema 83
01-233 Warszawa