Zbiórki charytatywne z eHat.me są skazane na sukces

Ludzie udzielają się charytatywnie od zawsze - ze zwykłej dobroci serca oraz potrzeby niesienia pomocy. Jedni chcą pomagać ludziom w potrzebie, innych porusza zwierzęcy los. Zbiórka charytatywna to popularna forma niesienia pomocy. W obecnych czasach, gdy każdy jest tak bardzo zabiegany, niewiele osób jest w stanie wygospodarować wolną chwilę, żeby fizycznie zaangażować się w jakieś działania. Serwis eHat.me umożliwia zbieranie pieniędzy na dowolnie wybrany cel. Może być to finansowanie leczenia, zakup leku lub specjalistycznego sprzętu, który pozwoli na poprawę stanu zdrowia osoby chorej. Możliwe jest również gromadzenie środków w ramach pomocy dla zwierząt, na przykład wsparcie działania wybranego schroniska. Dzięki eHat.me można również stanąć po drugiej stronie i z uczestnika zbiórki dobroczynnej stać się jej organizatorem. Wystarczy założyć konto w serwisie, ustalić cel zrzutki i odpowiednio ją nazwać. Kolejny ważny krok to poinformowanie rodziny, przyjaciół i znajomych o tym, że mogą finansowo wesprzeć ten szczytny cel. Serwis eHat.me to łatwy dostęp do akcji charytatywnych i możliwość przebicia się z wybraną inicjatywą do jak największej grupy osób. Serwis gwarantuje bezpieczeństwo każdej transakcji oraz zapewnia pełną transparentność Zarówno organizator, jak i uczestnicy zbiórki widzą jaka kwota została już zebrana, mogą się komunikować między sobą. Tak przeprowadzona zbiórka charytatywna na pewno okaże się wielkim sukcesem finansowym, który wesprze kogoś
w potrzebie.

Krajowy Integrator Płatności Spółka Akcyjna