Zdrowy styl życia we wszystkich aspektach!

Jak i kiedy integrować się w pracy, skoro nierzadko mamy tyle obowiązków, że nie możemy zamienić słowa z koleżanką z biurka naprzeciwko? Najłatwiej umówić się po pracy, aby omówić ważne sprawy i poznać się lepiej. Służą temu też spotkania i wyjazdy integracyjne. W ich trakcie pracownicy lepiej się poznają, wpływa to bezpośrednio na lepsze funkcjonowanie firmy. Do popularnych miejsc spotkań integracyjnych należą kawiarnie, puby, restauracje czy kina.

Zdrowy styl życia a integracja

W ciągu ostatnich lat obserwujemy rozwój mody na zdrowy styl życia. Zdrowe odżywianie, a przede wszystkim ruch, dotyczą coraz większej ilości sfer naszego życia. Jeździmy rowerami do pracy, wieczory spędzamy na przygotowaniach do maratonu, a weekendy na siłowni czy  na zumbie. Nic dziwnego, że moda na ruch  zaczęła dotyczyć również spotkań integracyjnych. Akademia Tańca w Poznaniu

http://www.akademia-tanca.pl/index.php/zajecia-integracyjne-dla-firm  prowadzi zajęcia integracyjne dla firm w zdrowym stylu. To propozycja dla osób, które chciałyby:

• polepszyć funkcjonowanie firmy,

• zwiększyć efektywność pracowników,

• rozwiązać problemy, na których rozwiązywanie nie ma w pracy miejsca lub czasu.

Proponowane przez nas zajęcia inspirowane są nowatorską metodą z USA. Pomagają zrzucić napięcie i uwolnić się od negatywnych emocji. Na zajęciach używamy ruchów czy dźwięków, na które na co dzień nie moglibyśmy sobie pozwolić. Jest to doskonały sposób na „zresetowanie” negatywnych emocji, które w sposób nieunikniony powstają wśród współpracowników.

Poznańska Akademia Tańca
Grunwaldzka 222